128587 Композиція інгредієнтів для виготовлення шоколадного сиропу

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Композиція інгредієнтів для виготовлення шоколадного сиропу, що містить какао-порошок, цукор-пісок і воду, яка відрізняється тим, що вона додатково містить 40 %-ий спиртовий екстракт меліси.
Опис
Пат. на корисну модель 128587 Україна, МПК A23G 1/32 (2006.01), A23G 1/48 (2006.01). Композиція інгредієнтів для виготовлення шоколадного сиропу / Тележенко Л. М., Вікуль С. І., Нападовська М. С. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u201803419 ; заявл. 02.04.2018 ; опубл. 25.09.2018, Бюл. № 18.
Ключові слова
шоколадний сироп, какао-порошок, цукор-пісок, меліса, спиртовий екстракт
Бібліографічний опис