129222 Композиція інгредієнтів для виробництва заморожених хлібних напівфабрикатів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Композиція інгідієнтів для виробництва заморожених хлібних напівфабрикатів, що містить борошно пшеничне вищого сорту, дріжджі хлібопекарські пресовані, борошно житнє, сіль харчову, яка відрізняється тим, що вона додатково містить насіння льону, маргарин і цукор-пісок.
Опис
Пат. на корисну модель 129222 Україна, МПК A21D 13/02 (2006.01), A21D 15/02 (2006.01). Композиція інгредієнтів для виробництва заморожених хлібних напівфабрикатів / Солоницька І. В., Петькова О. О. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u201804250 ; заявл. 18.04.2018 ; опубл. 25.10.2018, Бюл. № 20.
Ключові слова
хлібні напівфабрикати, заморожені напівфабрикати, пшеничне борошно, хлібопекарські дріжджі, житнє борошно, харчова сіль, льон, маргарин, цукор-пісок
Бібліографічний опис