129708 Композиція інгредієнтів для приготування виробів пониженої вологості «Хрустка насолода»

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Композиція інгредієнтів для приготування виробів пониженої вологості, що містить борошно пшеничне першого сорту, дріжджі хлібопекарські пресовані, сіль кухонну харчову, жировий компонент, підсолоджувач та воду, яка відрізняється тим, що вона додатково містить борошно житнє цільнозернове, борошно із зеленої гречки, висівки вівсяні, суху пшеничну клейковину, як жировий компонент містить маргарин, а як підсолоджувач - водний екстракт стевії та суху макуху стевії.
Опис
Пат. на корисну модель 129708 Україна, МПК A21D 13/02 (2006.01), A21D 13/04 (2017.01), A21D 13/06 (2017.01). Композиція інгредієнтів для приготування виробів пониженої вологості «Хрустка насолода» / Соколова Н. Ю., Головняк В. О. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u201804758 ; заявл. 02.05.2018 ; опубл. 12.11.2018, Бюл. № 21.
Ключові слова
вироби пониженої вологості, вироби «Хрустка насолода», пшеничне борошно, хлібопекарські дріжджі, харчова сіль, житнє борошно цільнозернове, борошно із зеленої гречки, вівсяні висівки, пшенична клейковина, маргарин, стевія
Бібліографічний опис