Особливості технологічних властивостей зерна голозерного ячменю українських сортів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено дослідження зерна голозерного ячменю вітчизняних сортів з метою розробки енергоефективних технологій їх переробки в крупи, пластівці та борошно із підвищеним виходом та харчовою цінністю. Мета даного дослідження - визначення особливостей технологічних властивостей зерна голозерного ячменю сорту "Ахілесс" для встановлення можливостей його застосування в якості сировини для виробництва круп'яних продуктів.
Опис
Соц, С. М. Особливості технологічних властивостей зерна голозерного ячменю українських сортів / С. М. Соц, І. О. Кустов, С. В. Колесніченко // Inżynieria i technologia. Aktualne naukowe problemy. Rozpatrzenie, decyzja, praktyka : zbiór artykułow naukowych Miedzynar. Nauk.–Praktycznej Konf., Grańsk, 30.03.2016–31.03.2016. – Warszawa, 2016. – S. 47–49. – Bibliogr.: 10 nazw.
Ключові слова
ячмінь, технологічні властивості, голозерний ячмінь, круп'яне виробництво
Бібліографічний опис