Особливості підготовки ячменю до переробки в крупи, пластівці та борошно

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено дослідження зерна голозерного ячменю вітчизняних сортів з метою розробки енергоефективних технологій їх очищення, підготовки та переробки в крупи, пластівці та борошно із підвищеним виходом та харчовою цінністю. Мета дослідження - визначення особливостей очищення та підготовки зерна голозерного ячменю сорту "Ахіллес" до переробки.
Опис
Особливості підготовки ячменю до переробки в крупи, пластівці та борошно / Д. О. Жигунов, С. М. Соц, І. О. Кустов, С. В. Колесніченко // Inżynieria i technologia. Współczesne problemy i perspektywy rozwoju : zbiór artykułow naukowych Miedzynar. Nauk.–Praktycznej Konf., Kraków, 29.04.2016–30.04.2016. – Warszawa, 2016. – S. 25–27. – Bibliogr.: 4 nazw.
Ключові слова
ячмінь, круп'яне виробництво, очищення зерна, зволоження, голозерний ячмінь, пропарювання, функціональні продукти
Бібліографічний опис