Особливості виробництва комбінованих круп з голозерного вівса та голозерного ячменю

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В ході проведення досліджень визначено високий потенціал досліджуваного зерна голозерного вівса та голозерного ячменю для виробництва круп'яних родуктів. Встановлено, що голозерне зерно за своїми властивостями переважає плівчасте, при застосуванні більш м'яких режимів воднотеплової обробки та шліфування продукти, отримані із такого зерна, характеризуються підвищеною харчовою цінністю, що дозволяє говорити про доцільність застосування голозерного зерна як сировини для виробництва комбінованих зернових продуктів із пдвищеною харчовою цінністю та функціональними властивостями.
Опис
Жигунов, Д. О. Особливості виробництва комбінованих круп з голозерного вівса та голозерного ячменю / Д.О. Жигунов, С.М. Соц, І.О. Кустов // Inżynieria i technologia. Współczesne tendencje w nauce i edukacji : zbiór artykułów naukowych Miedzynar. Nauk.-Praktycznej konf., Kraków, 30.10.2016 – 31.10.2016. – Warszawa, 2016. – S. 23–25. – Bibliogr.: 7 nazw.
Ключові слова
ячмінь, овес, голозерне зерно, круп'яне виробництво, суміш круп
Бібліографічний опис