Інноваційні пропозиції з виробництва борошняних кулінарних виробів геронтологічного призначення

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою досліджень було розроблення спеціалізованих безглютенових борошняних кулінарних виробів геронтологічного призначення, що передбачає наукове обґрунтування рецептурного складу виробів та оптимізацію рецептури згідно рекомендацій геронтологів та технологічних можливостей виробництва.
Опис
Салавеліс, А. Д. Інноваційні пропозиції з виробництва борошняних кулінарних виробів геронтологічного призначення / А. Д. Салавеліс, С. М. Павловський // Зб. тез доп. 79-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 16–19 квіт. 2019 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2019. – С. 42–43. – Бібліогр.: 4 назв.
Ключові слова
борошняні кулінарні вироби, вироби геронтологічного призначення, геронтологічне харчування
Бібліографічний опис