Можливості використання вівса для створення продуктів функціонального призначення

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено аналіз можливостей використання вівса для розширення існуючого асортименту круп'яних продуктів функціонального призначення. Проаналізовано особливості хімічного складу плівчастого та голозерного вівса та визначено більшу перспективність використання голозерного вівса для виробництва продуктів функціонального призначення.
Опис
Соц, С. М. Можливості використання вівса для створення продуктів функціонального призначення / С. М. Соц, І. О. Кустов // Наука в епоху дисбалансів : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Київ, 25 січ. 2016 р. / Центр наук. публ. – Київ, 2016. – Ч. 2. – С. 71–73. – Бібліогр.: 15 назв.
Ключові слова
овес, голозерне зерно, круп'яні продукти, хімічний склад, продукти функціонального призначення
Бібліографічний опис