Просмотр собрания по группе - Авторы Ткаченко, Н.А.

Перейти к: 0-9 А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ь Ю Я
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 20 из 23  дальше >
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2015Антагоністичні властивості заквашувальних композицій для виробництва білкових паст для дитячого харчуванняТкаченко, Н.А.
2015Біологічна цінність низькожирного майонезу функціонального призначенняТкаченко, Н.А.
2015Біфідовмісна молочна сироватка – цінний фізіологічно функціональний харчовий інгредієнтТкаченко, Н.А.
2014Взаимодействие бифидо- и лактобактерий при производстве мягких пробиотических сыровТкаченко, Н.А.
2014Визначення антагоністичної й протеолітичної активності бакконцентратів монокультур Lbc. acidophilus безпосереднього внесенняТкаченко, Н.А.
2015Використання монокультур Lactobacillus plantarum у складі заквашувальних композицій для виробництва функціональних молочних продуктів для людей із серцево-судинними захворюваннямиТкаченко, Н.А.
2014Дослідження впливу натурального молокозсідального ферменту на тривалість зсідання молока й синеретичні властивості сичужних згустків у виробництві м'яких пробіотичних сирівТкаченко, Н.А.
2015Дослідження перетравлюваності білків in vitro в білкових пастах для дитячого харчуванняТкаченко, Н.А.
2015Дослідження перетравлюваності білків in vitro у біфідовмісних комбінованих кисломолочних напоях функціонального призначенняТкаченко, Н.А.
2015Заквашувальна композиція для виробництва кисломолочних продуктів для людей з серцево-судинними захворюваннямиТкаченко, Н.А.
2015Заквашувальна композиція для виробництва кисломолочних продуктів для людей з серцево-судинними захворюваннямиТкаченко, Н.А.; Окуневська, С.О.
2015Застосування термостатного способу виробництва у технології білкової пасти для дитячого харчуванняТкаченко, Н.А.; Українцева, Ю.С.
2015Использование инулина в майонезах функционального назначенияТкаченко, Н.А.
2015Комбіновані ферментовані біфідовмісні молочно-зернові напоїТкаченко, Н.А.
2015Обґрунтування вмісту стабілізаційної системи у майонезах функціонального призначенняТкаченко, Н.А.; Маковська, Т.В.; Гресько, І.Г.
2015Обґрунтування параметрів біотехнологічного оброблення освітленої казеїнової сироватки у технології отримання технічного етилового спиртуТкаченко, Н.А.
2015Обґрунтування параметрів пастеризації біфідовмісної молочної сироватки в технологіях ферментованих функціональних напоївТкаченко, Н.А.
2015Перспективи використання монокультур Bifidobacterium animalis Bb-12 у спредах функціонального призначенняТкаченко, Н.А.; Куренкова, О.О.
2015Перспективи використання пробіотиків у спредах функціонального призначенняТкаченко, Н.А.
2015Тверді сири з пробіотичними властивостями: перспективи промислового виробництваТкаченко, Н.А.; Ланженко, Л.О.