Цукрове печиво з пребіотичними властивостями

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Встановлено загальні закономірності формування борошняних кондитерських виробів із пребіотичною добавкою, яка містить харчові волокна та екстракт із топінамбуру, і вдосконалено технологію виробництва цукрового печива функціонального призначення.
Опис
Коркач, Г.В. Цукрове печиво з пребіотичними властивостями / Г.В. Коркач, Ю.Р. Кушнір // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези Міжнар. наук.-практ. конф., Харків, 14 трав. 2015 р.: у 2-х ч. Ч. 1 / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків, 2015. – С. 72-73.
Ключові слова
цукрове печиво, продукти функціонального призначення, функціональні інгредієнти, харчові волокна, пребіотики, топинамбур
Бібліографічний опис