Можливість використання гуміарабіку в технології одержання йогуртів функціонального призначення

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Показана перспективність використання гуміарабіку в технології йогуртів, у т. ч. в йогуртах функціонального призначення.
Опис
Севастьянова, О.В. Можливість використання гуміарабіку в технології одержання йогуртів функціонального призначення / О.В. Севастьянова, С.І. Мітров // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Харків, 8-11 верес. 2015 р. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків, 2015. – С. 307-308.
Ключові слова
гуміарабік, йогурти, продукти функціонального призначення
Бібліографічний опис