Напрями покращення споживних властивостей зернових хлібців

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Для розширення асортименту зернових хлібців до їх складу пропонується вводити, як додаткові рослинні компоненти, такі види добавок: розторопшу, горобину, шипшину, екстракт зеленого чаю; це приведе до збагачення цих виробів вітамінами, макро- і мікроелементами та іншими біологічно активними речовинами.
Опис
Значек, Р.Р. Напрями покращення споживних властивостей зернових хлібців / Р.Р. Значек, М.Р. Мардар // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Харків, 8-11 верес. 2015 р. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків, 2015. – С. 269-270.
Ключові слова
зернові хлібці, споживні властивості, продукти функціонального призначення, функціональні інгредієнти, рослинні добавки, цільнозернова пшениця, розторопша, горобина, шипшина, зелений чай
Бібліографічний опис