Біологічна цінність низькожирного майонезу функціонального призначення

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Запропоновано у технології низькожирного майонезу з масовою часткою жиру 30%, збагаченого концентратом топінамбура, замінити сухе знежирене молоко на концентрат сироваткових білків, отриманий ультрафільтрацією, і показана доцільність цієї заміни.
Опис
Ткаченко, Н.А. Біологічна цінність низькожирного майонезу функціонального призначення / Н.А. Ткаченко, Т.В. Маковська, І.Г. Гресько // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Харків, 8-11 верес. 2015 р. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків, 2015. – С. 319-320: табл.
Ключові слова
низькожирний майонез, продукти функціонального призначення, пребіотики
Бібліографічний опис