Дослідження перетравлюваності білків in vitro в білкових пастах для дитячого харчування

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено дослідження перетравлюваності білків in vitro у зразках білкових паст для дитячого харчування
Опис
Ткаченко, Н.А. Дослідження перетравлюваності білків in vitro в білкових пастах для дитячого харчування / Н.А. Ткаченко, Ю.С. Українцева, Ю.В. Назаренко // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези Міжнар. наук.-практ. конф., Харків, 14 трав. 2015 р.: у 2-х ч. Ч. 1 / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків, 2015. – С. 131-132: рис.
Ключові слова
білкові пасти, дитяче харчування, пробіотичні культури, заквашувальні композиції, бакконцентрати
Бібліографічний опис