Комбіновані ферментовані біфідовмісні молочно-зернові напої

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведена розробка нової групи комбінованих ферментованих молочно-зернових напоїв з використанням монокультур (або змішаних культур) біфідобактерій.
Опис
Ткаченко, Н.А. Комбіновані ферментовані біфідовмісні молочно-зернові напої / Н.А. Ткаченко, П.О. Некрасов // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези Міжнар. наук.-практ. конф., Харків, 14 трав. 2015 р.: у 2-х ч. Ч. 1 / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків, 2015. – С. 129-130.
Ключові слова
дисбактеріоз, пробіотики, біфідобактерії, лактобактерії, молочно-зернові напої
Бібліографічний опис