Використання нетрадиційного виду сировини у хлібопеченні

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджувався вплив біополімерного комплексу цукрового буряку (БПКЦБ) на хлібопекарські властивості хліба, виготовленого з його додаванням.
Опис
Охотська, М.І. Використання нетрадиційного виду сировини у хлібопеченні / М.І. Охотська // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека: зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф., Київ, 28-29 трав. 2015 р. / Нац. ун-т харч. технологій. – Київ, 2015. – С. 81. – Бібліогр.: 3 назв.
Ключові слова
здорове харчування, пшеничний хліб, жом цукрового буряку, пектинові речовини
Бібліографічний опис