Антагоністичні властивості заквашувальних композицій для виробництва білкових паст для дитячого харчування

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено дослідження з метою визначення антагоністичної активності заквашувальних композицій зі змішаних культур лактобактерій і адаптованих до молока біфідобактерій, рекомендованих для виробництва дитячих білкових продуктів.
Опис
Ткаченко, Н.А. Антагоністичні властивості заквашувальних композицій для виробництва білкових паст для дитячого харчування / Н.А. Ткаченко, Ю.С. Українцева // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Харків, 8-11 верес. 2015 р. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків, 2015. – С. 327-328: табл.
Ключові слова
білкові пасти, дитяче харчування, анагоністична активність, заквашувальні композиції, лактобактерії, біфідобактерії
Бібліографічний опис