Обґрунтування параметрів біотехнологічного оброблення освітленої казеїнової сироватки у технології отримання технічного етилового спирту

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблено технологію комплексної переробки казеїнової сироватки з отриманням технічного етилового спирту й білкової маси для комбікормового виробництва.
Опис
Ткаченко, Н.А. Обґрунтування параметрів біотехнологічного оброблення освітленої казеїнової сироватки у технології отримання технічного етилового спирту / Н.А. Ткаченко, В.А. Пилипів // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Харків, 8-11 верес. 2015 р. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків, 2015. – С. 325-326: рис.
Ключові слова
казеїнова сироватка, етиловий спирт, технічний казеїн, освітлена сироватка
Бібліографічний опис