Спреди функціонального призначення – новий продукт високої якості

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто технологію спредів, що дозволяє визначати їх продуктами здорового харчування.
Опис
Куренкова, О. Спреди функціонального призначення – новий продукт високої якості / О. Куренкова, Я. Абаєва, О. Дідик // 81-а Міжнар. наук. конф. молодих учен., асп. і студ. «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ ст.»: матеріали, Київ, 23-24 квіт. 2015 р.: у 4-х ч. Ч. 1 / Нац. ун-т харч. технологій. – Київ, 2015. – С. 20; 293.
Ключові слова
функціональні продукти, спреди, здорове харчування, кокосовий жир, пробіотики
Бібліографічний опис