Вплив салатної олії на мікробіологічні процеси при зберіганні харчових продуктів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
На прикладі салатів визначався вплив пряно-олійних сумішей на стабілізацію мікробіологічних процесів при зберіганні харчових продуктів.
Опис
Дец, Н. Вплив салатної олії на мікробіологічні процеси при зберіганні харчових продуктів / Н. Дец, М. Міщенко // 81-а Міжнар. наук. конф. молодих учен., асп. і студ. «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ ст.»: матеріали, Київ, 23-24 квіт. 2015 р.: у 4-х ч. Ч. 1 / Нац. ун-т харч. технологій. – Київ, 2015. – С. 285.
Ключові слова
салатна олія, пряно-ароматична сировина, екстрагування, зберігання продуктів
Бібліографічний опис