Found a mistake in the text on the site? Help us fix it!
Название: Дослідження перетравлюваності білків in vitro у біфідовмісних комбінованих кисломолочних напоях функціонального призначення
Другие названия: Исследование переваримости белков in vitro в бифидосодержащих комбинированных кисломолочных напитках функционального назначения
Авторы: Ткаченко, Н.А.
Ключевые слова: функціональні продукти
біфідобактерії
молочно-зернові суміші
ферментовані напої
пробіотики
перетравлюваність білків
Дата публикации: 2015
Краткий осмотр (реферат): Проведено дослідження по визначенню перетравлюваності білків in vitro у зразках біфідовмісних комбінованих кисломолочних напоїв функціонального призначення.
Описание: Ткаченко, Н.А. Дослідження перетравлюваності білків in vitro у біфідовмісних комбінованих кисломолочних напоях функціонального призначення / Н.А. Ткаченко, П.О. Некрасов // Перспективи розвитку м’ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції: прогр. та матеріали Четвертої Міжнар. наук.-техн. конф., Київ, 24-25 берез. 2015 р. / Нац. ун-т харч. технологій. – Київ, 2015. – С. 94-95: рис. – Бібліогр.: 1 назв.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://library.onaft.edu.ua:5050/jspui/handle/123456789/1491
Располагается в коллекциях:Публікаційна активність (Publications)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Perspektyvy rozv_myasnoy_molochn_Tkachenko_doslidzhennya.pdf113,97 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.