Дослідження перетравлюваності білків in vitro у біфідовмісних комбінованих кисломолочних напоях функціонального призначення

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено дослідження по визначенню перетравлюваності білків in vitro у зразках біфідовмісних комбінованих кисломолочних напоїв функціонального призначення.
Опис
Ткаченко, Н.А. Дослідження перетравлюваності білків in vitro у біфідовмісних комбінованих кисломолочних напоях функціонального призначення / Н.А. Ткаченко, П.О. Некрасов // Перспективи розвитку м’ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції: прогр. та матеріали Четвертої Міжнар. наук.-техн. конф., Київ, 24-25 берез. 2015 р. / Нац. ун-т харч. технологій. – Київ, 2015. – С. 94-95: рис. – Бібліогр.: 1 назв.
Ключові слова
функціональні продукти, біфідобактерії, молочно-зернові суміші, ферментовані напої, пробіотики, перетравлюваність білків
Бібліографічний опис