Вплив нових видів вуглеводовмісної сировини на якість галет

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено вплив повної заміни цукру мальтозною патокою в рецептурі галет "Арктика" на показники їх якості.
Опис
Хвостенко, К.В. Вплив нових видів вуглеводовмісної сировини на якість галет / К.В. Хвостенко, І.В. Приз; наук. кер. К.Г. Іоргачова, О.В. Макарова // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учен. і студ., Харків, 2 квіт. 2015 р. / ХДУХТ. – Харків, 2015. – Ч.1. – С. 96.
Ключові слова
вуглеводовмісна сировина, галети, якість галет, знижена цукроємність, продукти функціонального призначення, дієтичні продукти, мальтозна патока
Бібліографічний опис