Вдосконалення процесу екстракції антоціанів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджувалось вдосконалення антоціанових пігментів із вичавків смородини чорної і винограду з використанням гліцерину в якості екстрагенту.
Опис
Москвічова, О.М. Вдосконалення процесу екстракції антоціанів / О.М. Москвічова, О.В. Дишкантюк // Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових виробництв, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу: тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Полтава, 20-21 листоп. 2014 р. / Полтав. ун-т економіки і торгівлі. – Полтава, 2015. – С. 77-79.
Ключові слова
екстрагування, натуральні барвники, антоціанові пігменти, гліцерин
Бібліографічний опис