Дослідження мікроструктури зернових хлібців оздоровчого призначення

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджена внутрішня мікроструктура зразків зернових хлібців, збагачених рослинними компонентами, а саме шипшиною, та контрольного зразка.
Опис
Значек, Р.Р. Дослідження мікроструктури зернових хлібців оздоровчого призначення / Р.Р. Значек; наук. кер. М.Р. Мардар // Наукові здобутки молоді – запорука стійкого розвитку держави: зб. наук. ст. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учен., магістрантів і студ. та Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., Харків, 26 берез. 2015 р. / Київ. нац. торгов.-екон. ун-т, Харк. торгов.-екон. ін-т. – Харків, 2015. – С. 34-35. – Бібліогр.: 4 назв.
Ключові слова
здорове харчування, функціональні продукти, зернові продукти, зернові хлібці, шипшина
Бібліографічний опис