Фітосировина у хлібопекарській галузі як аспект формування концепції здорового харчування в Україні

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2014
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Встановлено, що використання пектиновмісної фітосировини в технології хлібопечення допоможе покращити якість виробів та доцільно впишеться у концепцію розвитку здорового харчування.
Опис
Лебеденко, Т.Є. Фітосировина у хлібопекарській галузі як аспект формування концепції здорового харчування в Україні / Т.Є. Лебеденко, Н.Ю. Соколова, В.О. Кожевнікова // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., Харків, 12-14 листоп. 2014 р. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків, 2014. – С. 105-106.
Ключові слова
здорове харчування, раціональне харчування, біологічно-активні сполуки, рослинна сировина
Бібліографічний опис