Використання вторинних матеріальних ресурсів при виробництві молочно-рослинних продуктів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2014
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведені дослідження, які свідчать про можливість використання вторинних матеріальних ресурсів молочної та зернопереробної галузей - альбумінного сиру, який підвищує біологічну цінність продукту, і ячмінної мучки, яка служить пребіотиком, при створенні функціональних молочних продуктів.
Опис
Ізбаш, Є.О. Використання вторинних матеріальних ресурсів при виробництві молочно-рослинних продуктів / Є.О. Ізбаш, Т.В. Маковська // 80-та Міжнар. наук. конф. молодих учен., асп. і студ. «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI ст.»: прогр. і матеріали, Київ, 10-11 квіт. 2014 р.: у 4-х ч. Ч.1 / НУХТ. – Київ, 2014. – С. 504-505.
Ключові слова
сироватка, альбумінна паста, ячмінна мучка, функціональні продукти
Бібліографічний опис