Дослідження впливу натурального молокозсідального ферменту на тривалість зсідання молока й синеретичні властивості сичужних згустків у виробництві м'яких пробіотичних сирів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2014
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Виведена залежність тривалості зсідання молока та синеретичних властивостей сичужних згустків від режиму теплового оброблення сировини і масової частки.
Опис
Ткаченко, Н.А. Дослідження впливу натурального молокозсідального ферменту на тривалість зсідання молока й синеретичні властивості сичужних згустків у виробництві м'яких пробіотичних сирів / Н.А. Ткаченко, Д.М. Скрипніченко // 80-та Міжнар. наук. конф. молодих учених, асп. і студ. «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI ст.»: прогр. і матеріали, Київ, 10-11 квіт. 2014 р.: у 4-х ч. Ч.1 / НУХТ. – Київ, 2014. – С. 515-516: табл.
Ключові слова
м'які сичужні сири, пробіотичні сири, молокозсідальний фермент, синеретичні властивості
Бібліографічний опис