Общество и личность в отражении теоретической и прикладной социологии

Анотація
У посібнику на базі вітчизняної та іноземної науки і практики розглядаються теоретичні та прикладні аспекти соціологічних досліджень суспільства та особистості. Увага приділена теоретичній складовій. Емпірична операціональність і фактуальність підкріплюється у додатках, у яких подано матеріали (програми, робочі плани, анкети) соціологічних досліджень, проведених авторами протягом останніх років у нашій державі. Науково-навчальний посібник призначений як для бакалаврів, магістрів, аспірантів зарубіжних країн, які навчаються в вишах України, так і для студентів і викладачів гуманітарного профілю навчальних закладів, розташованих у районах з різноманітним етнонаціональним складом населення.
Опис
Общество и личность в отражении теоретической и прикладной социологии [Текст]: науч.-учеб. пособие / О. А. Стояно, И. В. Голубович, Ш. Р. Гулиев и др. ; под общ. ред. Г. В. Ангелова ; Акад. инж. наук. Украины. - Одесса : Вид-во КП ОМД, 2017. - 500 с. - (Социально-философские и этико-правовые аспекты развития общества и формирования личности). - ISBN 978-617-637-139-7.
Ключові слова
гражданское общество, громадянське суспільство, социологические измерения, соціологічні вимірювання, личность, особистість, прикладная социология, прикладна соціологія
Бібліографічний опис