Актуальні проблеми енергетики та екології (Actual problems of energy and ecology)

Постійне посилання зібрання

Переглянути

Нові надходження

Зараз показуємо 1 - 5 з 311
  • Документ
    Актуальні проблеми енергетики та екології – 2022
    (Одеський національний технологічний університет, 2022)
  • Документ
    Автоматизация проектирования технологических процессов энергомашиностроения с использованием интеллектуальных агентов
    (2016) Сиромля, С. Г.
    В статье рассматриваются особенности решения задачи проектирования технологических процессов, как составной части технологической подготовки предприятия (ТПП) в условиях виртуального предприятия (ВП) энергетического машиностроения. Для построения архитектуры АС ТПП наиболее приемлемым решением является использование агентно-ориентированной архитектуры в качестве каркаса системы, разделенной на интеллектуальные агенты. Автоматизированное проектирование как комплекс мультиагентных подсистем решающих бизнес-задачи с охватом различных видов производства, выдвигает требования представления обширных данных, множества закономерностей и методов в виде базы знаний.
  • Документ
    Information technology application to refrigeration and air conditioning systems
    (2016) Olshevska, O. V.
    In this paper the instructions for preparing camera ready paper for the Journal Information, communication, control systems and technologies are given. The recommended, but not limited text processor is Microsoft Word 97/2000/XP/2003, 2007, 2010.
  • Документ
    Автоматизована система обліку електроенергії «Одесаобленерго»
    (2016) Кржевицький, В. С.; Попков, Д. М.
    В роботі представлено автоматизовану систему обліку електроенергії, яку було розроблено і введено в експлуатацію в Одеській області та інтегровано на офіційному веб-ресурсі компанії ПАТ «Одесаобленерго». Система орієнтована як на побутових споживачів, так і на підприємства, та надає можливість отримати широкий спектр функцій, які значно спрощують та автоматизують процеси обліку та контролю споживання електроенергії.
  • Документ
    Роль програмного забезпечення в галузі енергетики
    (2016) Болтач, С. В.
    В останній час межі використання інформаційних технологій розширюються. Розроблене спеціалізоване програмне забезпечення значно полегшує роботу в різних галузях та виконує багато функцій. В даній роботі розглядається призначення та використання інформаційних технологій та спеціалізованого програмного забезпечення в енергетиці, а також питання, пов’язані із забезпеченням інформаційної безпеки.