Впровадження концепції здорового харчування у ресторанному господарстві

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Зі збільшенням кількості прихильників правильного харчування неминуче примножується число закладів, що пропонують смачні, але при цьому корисні страви.
Опис
Кузнецова, К.Д. Впровадження концепції здорового харчування у ресторанному господарстві / К.Д. Кузнецова // Зб. тез доп. 75-ої наук. конф. викл. акад., Одеса, 20-24 квіт. 2015 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій; під заг. ред. Б.В. Єгорова. – Одеса, 2015. – С. 152-153. – Бібліогр.: 4 назв.
Ключові слова
здорове харчування, ресторанне господарство, впровадження
Бібліографічний опис