Застосування термостатного способу виробництва у технології білкової пасти для дитячого харчування

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою роботи стала розробка наукових основ виробництва білкових паст для дитячого харчування (БПДХ) підвищеної харчової та біологічної цінності, з подовженим терміном зберігання, високими пробіотичними, антагоністичними й гіпоалергенними властивостями.
Опис
Ткаченко, Н.А. Застосування термостатного способу виробництва у технології білкової пасти для дитячого харчування / Н.А. Ткаченко, Ю.С. Українцева // Зб. тез доп. 75-ої наук. конф. викл. акад., Одеса, 20-24 квіт. 2015 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій; під заг. ред. Б.В. Єгорова. – Одеса, 2015. – С. 95-98.
Ключові слова
термостатний спосіб, білкова паста, дитяче харчування
Бібліографічний опис