Заквашувальна композиція для виробництва кисломолочних продуктів для людей з серцево-судинними захворюваннями

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою представленої роботи стала розробка складу заквашувальної композиції з лакто- та біфідобактерій для виробництва кисломолочних продуктів, призначених для людей з серцево-судинними захворюваннями.
Опис
Ткаченко, Н.А. Заквашувальна композиція для виробництва кисломолочних продуктів для людей з серцево-судинними захворюваннями / Н.А. Ткаченко, С.О. Окуневська// Зб. тез доп. 75-ої наук. конф. викл. акад., Одеса, 20-24 квіт. 2015 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій; під заг. ред. Б.В. Єгорова. – Одеса, 2015. – С. 100-102.
Ключові слова
заквашувальна композиція, кисломолочні продукти
Бібліографічний опис