Обґрунтування вмісту стабілізаційної системи у майонезах функціонального призначення

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою даної роботи є обґрунтування вмісту стабілізаційної системи у майонезах функціонального призначення зниженої жирності (30 %).
Опис
Ткаченко, Н.А. Обґрунтування вмісту стабілізаційної системи у майонезах функціонального призначення / Н.А. Ткаченко, Т.В. Маковська, І.Г. Гресько // Зб. тез доп. 75-ої наук. конф. викл. акад., Одеса, 20-24 квіт. 2015 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій; під заг. ред. Б.В. Єгорова. – Одеса, 2015. – С. 124-125.
Ключові слова
стабілізаційна система, майонез, майонези функціонального призначення
Бібліографічний опис