104901 Спосіб виробництва ячмінної крупи

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
1. Спосіб виробництва ячмінної крупи, що включає очищення зерна від домішок, шліфування і сортування, який відрізняється тим, що очищене зерно поділяють на крупну і дрібну фракції і піддають шліфуванню окремо на двох шліфувальних системах з проміжним відбором побічних продуктів і відходів на кожній системі, отримане після другої шліфувальної системи ядро крупної і дрібної фракцій об'єднують і сортують у круп'яному розсійнику. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що використовують зерно ячменю сорту "Ахіллес".
Опис
Пат. на корисну модель 104901 Україна, МПК A23L 7/196 (2016.01). Спосіб виробництва ячмінної крупи / Соц С. М., Кустов І. О., Жигунов Д. О. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u2015 07976 ; заявл. 23.09.2015 ; опубл. 25.02.2016, Бюл. № 4.
Ключові слова
ячмінна крупа, очищення зерна, шліфування зерна, сортування зерна, фракції зерна, ячмінь сорту "Ахіллес", виробництво ячмінної крупи
Бібліографічний опис