106185 Спосіб підготовки зерна ячменю до переробки

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
1. Спосіб підготовки зерна ячменю до переробки, що передбачає очищення зерна від домішок, вилучення дрібного неповноцінного зерна і поділ очищеного зерна на крупну і дрібну фракції, який відрізняється тим, що зерно голозерного ячменю обох фракцій піддають додатковому очищенню, при цьому зерно дрібної фракції очищують у трієрі-куколевідбірнику, а зерно крупної фракції на трієрі-вівсюговідбірнику. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що використовують зерно голозерного ячменю сорту "Ахіллес".
Опис
Пат. на корисну модель 106185 Україна, МПК (2016.01) B03B 7/00, B03C 7/00, A23L 7/10 (2016.01). Спосіб підготовки зерна ячменю до переробки / Соц С. М., Кустов І. О., Жигунов Д. О. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u2015 07916 ; заявл. 10.08.2015 ; опубл. 25.04.2016, Бюл. № 8.
Ключові слова
зерно ячменю, очищення зерна, голозерний ячмінь, трієр-куколевідбірник, трієр-вівсюговідбірник, ячмінь сорту "Ахіллес"., переробка зерна ячменю
Бібліографічний опис