106188 Спосіб виробництва ячмінної крупи

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
1. Спосіб виробництва ячмінної крупи, що передбачає очищення зерна від домішок, шліфування, подрібнення та сортування продуктів подрібнення, який відрізняється тим, що очищене зерно поділяють на крупну і дрібну фракції і шліфують окремо на двох послідовних шліфувальних системах з проміжним відбором побічних продуктів і відходів, отримані після другої шліфувальної системи ядра крупної та дрібної фракцій об'єднують і подрібнюють на двох системах вальцьових верстатів, а продукти подрібнення сортують, при цьому ядра фракції з розміром частинок більше 3 мм подають на наступну систему подрібнення, а з розміром частинок менше 2,4 мм сортують на двох сортувальних системах. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що використовують зерно ячменю сорту "Ахіллес
Опис
Пат. на корисну модель 106188 Україна, МПК A23L 7/10 (2016.01). Спосіб виробництва ячмінної крупи / Соц С. М., Кустов І. О., Жигунов Д. О. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u2015 07919 ; заявл. 10.08.2015 ; опубл. 25.04.2016, Бюл. № 8.
Ключові слова
ячмінна крупа, очищення зерна, шліфування зерна, подрібнення зерна, ячмінь сорту "Ахіллес", виробництво ячмінної крупи
Бібліографічний опис