112163 Гідравлічна помпа

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Гідравлічна помпа, яка містить прямокутний корпус і з'єднану з ним жорстко циліндричну втулку, ведучі і ведені конічні колеса, які зачеплені між собою під кутом 90 градусів, однакові кутові (під кутом 90 градусів) важелі, пустотілі поршні, плоский розподільник з торцевими вікнами низького та високого тиску, установлений у корпусі і є співвісним і веденим конічним колесом, кришку з отворами високого і низького тиску, яка відрізняється тим, що усередині пустотілих поршнів установлені пари голчастих підшипників, в яких розміщено частини кутових важелів, на одному кінці кожного важеля нерухомо установлено кільце упорного підшипника, яке, через кульки першого сепаратора, упирається на друге кільце упорного підшипника, нерухомо установленого в поршні, до торця кутового важеля гвинтом закріплено диск, який через кільце упирається на упорний підшипник, на другому торці поршня виконана сферична канавка, в яку установлено другий сепаратор з кульками, які упираються на сферичну канавку, що виконана на торці гайки, яка накручена на кутовий важіль, а положення гайки на важелі зафіксовано контргайкою.
Опис
Пат. на корисну модель 112163 Україна, МПК (2016.01) F04B 9/00, F04C 2/00. Гідравлічна помпа / Амбарцумянц Р. В., Амбарцумянц К. Р. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u2016 04828 ; заявл. 29.04.2016 ; опубл. 12.12.2016, Бюл. № 23.
Ключові слова
гідравлічна помпа, пустотілі поршні, голчасті підшипники, кутові важелі, упорний підшипник, сферична канавка, сепаратор з кульками, циліндрична втулка, конічні колеса
Бібліографічний опис