Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-10 из 18.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2013Наукові основи формування та покращення споживних властивостей нових зернових продуктівЄгоров, Б. В.; Мардар, М. Р.
2018Основні поняття продовольчої безпеки країниКордзая, Н. Р.; Єгоров, Б. В.
2013Контроль якості та безпека продукції в галузі (комбікормова галузь)Єгоров, Б. В.; Кочетова, А. О.; Величко, Т. О.; Хоренжий, Н. В.; Сусло, В. В.; Ісламов, В. А.; Турпурова, Т. М.
2011Технологія виробництва комбікормівЄгоров, Б. В.
1985Разработка технологии влаготепловой обработки соиЕгоров, Б. В.; Єгоров, Б. В.; Egorov, B.V.
1990Научно-технические основы совершенствования технологии комбикормовЕгоров, Б. В.; Єгоров, Б. В.; Egorov, B.V.
2016106174 Спосіб виробництва кормової добавкиЄгоров, Б. В.; Цюндик, О. Г.
2018Удосконалення технології гранулювання при виробництві комбікормів, шляхи зниження енерговитратЄгоров, Б. В.; Батієвська, Н. О.
2018Переробка побічних продуктів консервної промисловості в кормові добавкиЄгоров, Б. В.; Чернега, І. С.
2018Перспективи використання морквяних вичавок в годівлі конейЄгоров, Б. В.; Цюндик, О. Г.