Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-10 из 31.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2015Вплив салатної олії на мікробіологічні процеси при зберіганні харчових продуктівДец, Н.
2015Хмелеві екстракти в технології хлібопечення. Особливості процесу їх отриманняЛебеденко, Т.Є.
2015Вдосконалення процесу екстракції антоціанівМосквічова, О.М.
2014Процессы переработки кофейного шламаБурдо, О. Г.; Терзиев, С. Г.; Ружицкая, Н. В.; Макиевская, Т. Л.
2016Экстрагирование биологически активных веществ в условиях действия микроволнового поляБошкова, И. Л.; Георгиеш, Е. В.; Коломийчук, С. Г.
2015Узагальнення бази експериментальних даних при екстрагуванні рослинної сировини в електромагнітному поліКапетула, С.М.
2017Екстрагування кави в мікрохвильовому апараті безперервної діїЛевтринська, Ю. О.
2016109261 Спосіб одержання дієтичної добавки з антиліполітичною активністюЧерно, Н. К.; Озоліна, С. О.; Нікітіна, О. В.
2016112417 Спосіб одержання дієтичної добавки з антиліполітичною активністюЧерно, Н. К.; Озоліна, С. О.; Нікітіна, О. В.
2013Кінетика процесів сушіння та екстрагування при утилізації шламу кавиРужицька, Н. В.