Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-9 из 9.
  • назад
  • 1
  • дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2014Використання рослинної сировини зі специфічними властивостями в технології різних груп борошняних кондитерських виробівІоргачова, К.Г.
2015Підбір білкової складової для виробництва морозива геродієтичного призначенняШарахматова, Т.Є.
2014Іммобілізація як спосіб стабілізації біокоректорівКушнір, Н.
2015Використання нетрадиційного виду сировини у хлібопеченніОхотська, М.І.
2014Емульсійні напої з комбінованим складом ПНЖКД’яконова, А.К.
2014Фітосировина у хлібопекарській галузі як аспект формування концепції здорового харчування в УкраїніЛебеденко, Т.Є
2015Дослідження мікроструктури зернових хлібців оздоровчого призначенняЗначек, Р.Р.
2015Спреди функціонального призначення – новий продукт високої якостіКуренкова, О.
2015Впровадження концепції здорового харчування у ресторанному господарствіКузнецова, К.Д.