Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-10 из 29.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2015Розроблення технології кисловершкового масла з пробіотичними властивостямиМусій, Л. Я.
1996Разработка холодильных газогидратных технологических процессовБакум, Э. А.
2014Механізми та інструменти підвищення економічної ефективності підприємств молочного підкомплексуЛісова, Т. В.
1995Розробка безвідхідної технології консервованих продуктів з білоголової капустиМанолі, Т. А.
1996Розробка електрофізичних методів здобування соку із стеблів цукрового сорго як компонента консервованих харчових продуктівМілорава, О. В.
1996Совершенствование технологии производства крупы из пшеницыАльджу, М.
1996Інтенсифікація процесу отримання плодоягідних соків дифузійним методомІльєва, О. С.
2016Розробка технології м’якого сиру з пробіотичними властивостямиСкрипніченко, Д. М.
2018Сучасні технології очищення рослинної олії в умовах міні-цехівОсадчук, П. І.; Дударєв, І. І.
2003Розробка біотехнології переробки зернової сировини у харчові добавкиШпирко, Т. В.