Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-10 из 28.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2015Розроблення технології кисловершкового масла з пробіотичними властивостямиМусій, Л. Я.
1995Совершенствование технологии производства премиксовМадани, А.; Mадані, A.; Madani, A.
2002Використання побічних продуктів переробки сої в технології виробництва комбікормівБорщевська, Л. А.; Борщевская, Л. А.; Borschevskaya, L.A.
1996Розробка технології консервованих вітамінних фітодобавок і їх використання в продуктах харчування профілактичної діїПавлюк, P.Ю.; Pavlyuk,R.Yu.
1996Розробка електрофізичних методів здобування соку із стеблів цукрового сорго як компонента консервованих харчових продуктівМілорава, О. В.
2003Розробка біотехнології переробки зернової сировини у харчові добавкиШпирко, Т.В.; Шпырко, Т.В.; Shpirko, T.V.
2002Розробка біотехнології ферментованих соєпродуктівНевмиваний, С.Л.; Невмываный, С.Л.; Nevmivaniy, S.L.
1997Технологія препарату пектинметилестерази томатівКоваленко, О.В.; Коваленко, А.В.; Kovalenko, A. V.
1995Розробка технології пектинового концентрату та консервованих продуктів на його основіБілоконь, Т. І.; Белоконь, Т.И.; Belocon, T.I.
2013Удосконалення технології рибних консервів з застосуванням гідроколоїдівБогомолова, В.В.; Bogomolova, V.V.