Перегляд за Автор "Лебеденко, Т.Є"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументПерспективи використання плодових фітодобавок у хлібопеченні(2014) Лебеденко, Т.ЄДоведено, що використання фітодобавок (глоду і шипшини) у хлібопеченні дозволяє позитивно впливати на процеси дозрівання напівфабрикатів, реологічні властивості тіста та якість готової продукції, запобігає мікробіологічному псуванню й уповільнює черствіння.
- ДокументФітосировина у хлібопекарській галузі як аспект формування концепції здорового харчування в Україні(2014) Лебеденко, Т.ЄВстановлено, що використання пектиновмісної фітосировини в технології хлібопечення допоможе покращити якість виробів та доцільно впишеться у концепцію розвитку здорового харчування.