Перегляд за Автор "Муринка, Т. Т."
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ118170 Композиція інгредієнтів для виробництва кексів на дріжджах(2017) Іоргачова, К. Г.; Макарова, О. В.; Тортіка, Н.М.; Муринка, Т. Т.Композиція інгредієнтів для виробництва кексів на дріжджах, що містить борошно пшеничне вищого сорту, цукор-пісок, маргарин столовий, меланж, родзинки, сіль кухонну, дріжджі хлібопекарські пресовані, пудру ванільну і пудру рафінадну, яка відрізняється тим, що вона додатково містить борошно зі шроту льону.
- ДокументВикористання зернових сумішей в технології кексів(2015) Тортіка, Т. М.; Муринка, Т. Т.; Андреєва, Л. О.В представленій роботі вивчався вплив зернових сумiшей на характеристики напiвфабрикатiв i якiсть зернових кексiв на дрiжджах та хiмiчних розпушувачах.
- ДокументДріжджові кекси з використанням олієвмісних дрібнонасіннєвих культур(2016) Муринка, Т. Т.; Тортіка, Н. М.Прiоритетним напрямком в отриманнi борошняних виробiв, збалансованих за хiмiчним складом вiдповiдно до фiзiологiчних норм харчування, є введения до їx рецептури натуральних, рослинних iнгредiентiв: рiзних зернових, олiєвмiсних культур, в т. ч. побiчних, i їx сумiшей. Метою даної роботи є обгрунтування доцiльностi використання борошняних сумiшей при виробництвi дрiжджових кексiв.
- ДокументИспользование нетрадиционных видов муки в технологии кексов(2016) Муринка, Т. Т.; Тортика, Н. М.Целью представленной работы было изучение влияния муки кукурузной и шрота семени льна на качество кексов на дрожжах.
- ДокументКекси функціонального призначення(2016) Муринка, Т. Т.; Іванова, Г. С.Обгрунтована доцільність використання трьохкомпонентних сумішей з борошна пшеничного, рисового та шроту льону при виробництві кексів функціонального призначення.