Перегляд за Автор "Мушат, Т. О."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ135626 Композиція інгредієнтів для виробництва кисломолочного сиру для дітей віком від одного до трьох років(2019) Кручек, О. А.; Мушат, Т. О.; Зборщик, О. О.В основу корисної моделі поставлено задачу розробити композицію інгредієнтів для виробництва кисломолочного сиру для дітей віком від одного до трьох років, в якій шляхом заміни наповнювача, забезпечити одержання продукту з підвищеним вмістом вітаміну С, антиоксидантів та подовженим терміном зберігання.
- ДокументРослинна сировина, як джерело збагачення дитячих молочних продуктів(2018) Кручек, О. А.; Мушат, Т. О.; Мушат, О. О.В умовах сучасної конкуренції одним із прийомів залучення покупців є розширення асортименту. В молочних продуктах для дітей цього можна досягти додаванням актинідії коломікта та ожини. Надано аналіз складу ягід актинідії та ожини та зроблено висновки, що використання цих ягід у виробництві дитячої молочної продукції є перспективним і надає можливість отримати корисний і смачний продукт з високими органолептичними та фізико-хімічними показниками.
- ДокументЯкісне дитяче харчування – запорука здоров’я на все життя(2018) Мушат, О. О.; Мушат, Т. О.Безумовно, грудне молоко є ідеальним продуктом харчування новонародженого. Але з різних причин людина була змушена шукати заміну вигодовуванню материнським молоком – дитячі молочні продукти.