Перегляд за Автор "Прокопенко, І. О."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ103618 Спосіб подовження терміну зберігання м’яса птиці(2015) Віннікова, Л. Г.; Прокопенко, І. О.; Солецька, А. Д.Спосіб подовження терміну зберігання м'яса птиці, що передбачає охолодження тушок птиці до (-1)-0°С, обробку попередньо охолоджених тушок і наступне їх зберігання при температурі не вище 4 °C, який відрізняється тим, що охолоджені тушки пакують в харчову плівку, герметично кліпсують і вміщують в ємність з дистильованою водою, яку розміщують в камеру апарата високого тиску і обробляють при 200-250 МПа протягом 10-30 хвилин при 18-20 °C, після чого оброблені таким чином тушки знову охолоджують до температури зберігання.
- Документ96576 Спосіб виготовлення шинки з м’яса птиці(2015) Прокопенко, І. О.; Віннікова, Л. Г.; Солецька, А. Д.Спосіб виготовлення шинки з м'яса птиці, що передбачає підготовку сировини та соління і наступні формування й оброблення напівфабрикату, який відрізняється тим, що батони формують у поліамідну оболонку, пакують в харчову плівку шляхом вакуумування, вміщують в ємність з дистильованою водою, яку розміщують в камеру апарату високого тиску і обробляють при 600-700 МПа протягом 20-30 хвилин при температурі 18-20 °C.
- ДокументПродовження терміну експлуатації турбін АЕС(2018) Прокопенко, І. О.Метою дослідження є дослідження процесів, що впливають на фактичний термін служби обладнання, встановлення основних механізмів деградації, розробка математичної моделі цих механізмів, отримання прогнозної оцінки терміну служби, верифікація моделі за експериментальними даними і підтвердження результату класичним розрахунком на міцність.
- ДокументУдосконалення технологій виробів з м’яса птиці з використанням атермічного оброблення(ОНАХТ, 2016) Прокопенко, І. О.Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.04 - технологія м’ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів. Дисертаційна робота присвячена удосконаленню технологій виробів з м'яса птиці з використанням високого гідростатичного тиску. Вивчено вплив високого тиску на хімічні, функціонально - технологічні, гістологічні і мікробіологічні показники м'яса птиці. Розроблено рекомендації щодо напряму використання різних режимів атермічного оброблення в технології виробів з м'яса птиці. Встановлена можливість подовження терміну зберігання свіжого м'яса птиці, інтенсифікації процесу соління м'ясної сировини та визначені раціональні режими атермічного оброблення для отримання напівфабрикату високого ступеню кулінарної готовності. Розроблено технологію виробництва делікатесного виробу з м’яса птиці з пролонгованим терміном зберігання. Проведено комплексну оцінку нового виду продукту, яка свідчить про його високу харчову та біологічну цінність. Надано рекомендації щодо впровадження розробленої технології у виробництво. Підтверджено економічну доцільність впровадження розробленої технології.