Перегляд за Автор "Разамашвілі, Г. Р."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ123829 Композиція інгредієнтів для приготування комбінованого біфідовмісного йогуртового напою(2018) Разамашвілі, Г. Р.; Ткаченко, Н. А.; Кручек, О. А.Комбінований біфідовмісний йогуртовий напій зі спельтою та ягідним наповнювачем, що містить нормалізовану гомогенізовану пастеризовану молочну суміш та симбіотичну заквашувальну композицію, який відрізняється тим, що він додатково містить борошно спельти, сирну сироватку, ягідний наповнювач з цукром, фруктозу, при цьому масова частка сухого знежиреного молочного залишку у нормалізованій гомогенізованій пастеризованій молочній суміші складає 8,0-8,5 %, а як симбіотичну заквашувальну композицію він містить комплекс, що включає монокультури біфідобактерій - Bifidobacterium animalis, та йогуртові культури - Lactobacillus bulgaricus та Streptococcus thermophilus.