Перегляд за Автор "Сугаченко, Т. С."
Зараз показуємо 1 - 9 з 9
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВикористання екстрактів фруктово-ягідних вичавків у технології сиропів(2022) Сугаченко, Т. С.; Кананихіна, О. М.; Ткаченко, Л. О.
- ДокументВплив органічної системи захисту на фізико-хімічні та органолептичні характеристики винограду сорту Рислінг(2019) Ткаченко, О. Б.; Іукурідзе, Е. Ж.; Каменєва, Н. В.; Сугаченко, Т. С.Метою роботи було дослідити вплив позакореневого підживлення препаратами органіко-мінерального мікродобрива GumiStat та GumiSiL D на врожай винограду та якість виноматеріалів сорту Рислінг.
- ДокументДослідження впливу походження дріжджів на процес бродіння виноматеріалівз білих сортів винограду(2019) Ткаченко, О. Б.; Кананихіна, О. М.; Сугаченко, Т. С.; Кулініч, Є. С.Однією з найважливіших проблем сучасного виробництва вин є отримання високоякісної продукції. Як відомо, раса дріжджів в значній мірі впливає на якість виноматеріалів. Основною вимогою, що пред'являється до дріжджів, є повнота виброджування, яка залежить від кількості внесених дріжджів, аерації, вихідного вмісту поживних речовин в суслі, температури, pH середовища.
- ДокументДослідження різних режимів виробництва бурштинових вин(2022) Ходаков, О. Л.; Сугаченко, Т. С.; Ткаченко, Л. О.
- ДокументКейс-метод у науково-дослідній роботі студентів(2021) Тітлова, О. О.; Козонова, Ю. О.; Сугаченко, Т. С.; Каменева, Н. В.
- ДокументМетодологія формування вибірки експертів для дескриптивного панельного сенсорного дослідження(2020) Ткаченко, О. Б.; Каменева, Н. В.; Тітлова, О. О.; Сугаченко, Т. С.
- ДокументНаукове обгрунтування параметрів екстрагування фенольних антиоксидантів з вичавків фруктів і ягід(2020) Осипова, Л. А.; Сугаченко, Т. С.Доведено, що вичавки, отримані після вилучення соку з ягід і фруктів, характеризуються високим вмістом біологічно активних сполук, зокрема фенольних, що визначає необхідність їх подальшої переробки.
- ДокументОрганізація та систематизація пошуку достовірних наукових джерел онлайн(2022) Сугаченко, Т. С.; Кананихіна, О. М.
- ДокументУдосконалення якості вин категорії "Amberwine" в умовах України(2022) Ткаченко, О. Б.; Сугаченко, Т. С.; Кананихіна, О. М.