Перегляд за Автор "Упир, А. С."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ143935 Композиція інгредієнтів для приготування чизкейка(2020) Козонова, Ю. О.; Упир, А. С.; Коваль, А. О.Композиція інгредієнтів для приготування чизкейка, що містить фініки, кокосове молоко, кокосові вершки, солодкий компонент і основу, яка включає горіхи кеш'ю, мигдаль і жировий компонент рослинного походження, яка відрізняється тим, що вона додатково містить порошок зеленого чаю Матча, какао-порошок, екстракт ванілі, кокосову стружку та ефірну олію м'яти перцевої, при цьому як жировий компонент основи композиція містить масло-какао, а як солодкий компонент - сироп з топінамбура.
- ДокументТехнології виробництва веганських десертів(2020) Упир, А. С.