Розробка технології концентрованого соку столового буряка

Вантажиться...
Ескіз
Дата
1994
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОТІХП
Анотація
Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.13 - Технологія консервованих харчових продуктів. Розроблено принципово нову технологію високоякісного екологічно чистого концентрованого бурякового соку з використанням процесів мікробіологічної ферментації і мембранного розділення. Запропонована схема комплексної переробки коренеплодів столового буряку, яка забезпечує крім виробництва КБС безвідхідність, економічність та повну утилізацію ряду вторинних продуктів на харчові та кормові цілі. Практична цінність роботи підтверджується актом виробництва дослідно-промислової партії КБС згідно запропонованої технології на Іллічівському консервному заводі (м.Одеса).
Диссертация на соискание ученой степени кандидата технических наук по специальности 05.18.13 - технология консервированных пищевых продуктов. Разработан принципиально новую технологию высококачественного экологически чистого концентрированного свекольного сока с использованием процессов микробиологической ферментации и мембранного разделения. Предложенная схема комплексной переработки корнеплодов столовой свеклы, которая обеспечивает кроме производства КБС безотходностью, экономичность и полную утилизацию ряда вторичных продуктов на пищевые и кормовые цели. Практическая ценность работы подтверждается актом производства опытно-промышленной партии КБС согласно предложенной технологии на Ильичевском консервном заводе (г. Одесса).
Thesis for a Candidate of Technical Sciences degree in specialty 05.18.13 - Technology of Canned Food Products. A fundamentally new technology for high-quality, ecologically clean, concentrated beetroot juice was developed using microbiological fermentation and membrane separation processes. The proposed scheme for the complex processing of beet root crops, which provides, in addition to the production of KBS waste-free, economical and complete utilization of a number of secondary products for food and feed purposes. Practical value of the work is confirmed by an act of production of the experimental-industrial party of KBS according to the proposed technology at the Ilyichevsk cannery (Odessa).
Опис
Ірха, Л. О. Розробка технології концентрованого соку столового буряка [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : спец. 05.18.13 "Технологія консервованих харчових продуктів" / Ірха Лілія Олександрівна ; наук. кер. Р. Ф. Ковбасюк ; Одес. технол. ін-т харч. пром-сті ім. М.В. Ломоносова. – Одеса : ОТІХП, 1994. – 16 с.
Ключові слова
буряк столовий, виробництво концентрованого соку, сік буряковий, свекла столовая, производство концентрированного сока, сок свекольный, beetroot  , production of concentrated juice  , beetroot juice
Бібліографічний опис