Напій дисперсного типу на основі волоського горіху

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою роботи була розробка нової технології виробництва напою на основі волоського горіху, який за органолептичними властивостями подібний до коров’ячого молока, що дозволить розширити асортимент напоїв та кулінарних страв для споживачів, які дотримуються вегетаріанської дієти.
Опис
Д’яконова, А. К. Напій дисперсного типу на основі волоського горіху / А. К. Д’яконова, В. С. Степанова // Зб. тез доп. 79-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 16–19 квіт. 2019 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2019. – С. 81–82. – Бібліогр.: 3 назв.
Ключові слова
напій дисперсного типу, волоський горіх
Бібліографічний опис